Si funksionon pagesa me PayPal?

Fillimisht, ju lutemi të vizitoni www.paypal.com dhe të hapni një llogari. Është shumë e rëndësishme që llogaria juaj Paypal të ketë të njëjtën adresë emaili me adresën ku merrni anketat (ne do të dërgojmë para vetëm në atë email). Nëse keni tashmë një llogari Paypal, mund ti shtoni adresën e emailit që përdorni në TGM Panel (shko në PayPal settings)

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.